San Iberico Logo

San Ibérico pakketten: verantwoorde luxe!

 

  English Speaker?
  English version
View more info on business gifts or download order form.

 

Authentieke delicatessen

Kwaliteit en liefde voor het product staan bij San Ibérico centraal. Wij selecteren onze artikelen persoonlijk bij kleinschalige, lokale producenten en kiezen producten die op verantwoorde wijze gemaakt worden. Want dat is niet alleen beter, het is ook lekkerder!


pakketten op maat

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen. Heeft u speciale (dieet-)wensen of een bepaalde voorkeur? Dan maken wij samen met u een eigen selectie.


Exclusief: Jamon Ibérico Pata Negra

Zoekt u iets heel exclusiefs, bijvoorbeeld voor een belangrijke relatie? Wij zijn gespecialiseerd in Jamon Ibérico van de hoogste kwaliteit zoals de Bellota Gran Reserva. Dit is de beste Spaanse ham die er is en de ultieme delicatesse. Een (hele) ham is verkrijgbaar vanaf €399, inclusief mes en houder. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
 

Service 

Wij hanteren geen minimum order en binnen Den Haag bezorgen wij gratis. Onder BESTELLEN vindt u een online bestelformulier. Neem gerust contact met ons op.


Richard Krajicek Foundation

San Ibérico schenkt ieder jaar een deel van de opbrengst aan de Richard Krajicek Foundation. Deze organisatie bouwt sport- en spelfaciliteiten voor kinderen. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind in Nederland, ongeacht zijn of haar achtergrond of fysieke beperkingen, de kans krijgt om lekker te kunnen spelen en bewegen.

 

Bekijk hier de inhoud van de pakketten